Leac miraculos împotriva cancerului? O ciupercă ar putea salva milioane de vieţi

 

Cercetătorii au făcut o descoperire ce ar putea salva milioane de vieţi în toată lumea. O ciupercă miraculoasă poate să vindece cancerul. Este vorba despre "Ciuperca lui Dumnezeu". A fost numită aşa tocmai datorită proprietăţilor sale terapeutice excepţionale.

Cercetătorii japonezi au efectuat numeroase teste, iar rezultatele au fost spectaculoase: ciuperca poate stopa bolile în proporţie de 99,4 la sută şi le vindecă complet în 90 la sută din cazuri. Pe lângă tratarea cancerului, "Ciuperca lui Dumnezeu" mai este recomandată şi în cazul unui sistem imunitar scăzut, diabet, hepatite, alergii şi dermatite, răceli sau gripe.

Poate fi folosită cu succes de persoanele care urmează chimio sau radioterapie sau de sportivii de performanţă care depun foarte mult efort fizic. De asemenea, această ciuperca reduce colesterolul şi este bogată în vitamina D3 responsabilă pentru absorbţia calciului în organism. Se prepară sub formă de tinctură sau deshidratată pentru ceai.

Totuşi, nu oricine poate beneficia de calităţile acestei ciuperci-minune. Este contraindicată celor care suferă de boli autoimune şi celor care au suferit transplant de organe. 

Foto: bioplant.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest