Leacul FABULOS pe bază de GELATINĂ care te scapă de riduri DEFINITIV! Efectul este INCREDIBIL

 

Timpul nu iartă pe nimeni, iar trecerea anilor lasă urme vizibile pe chipul fiecăreia dintre noi. Fiecare femeie îşi doreşte să arate mereu impecabil şi ar face orice să combată apariţia ridurilor.

Probabil nu există femeie care să nu fi apelat măcar o dată în viaţă la produsele cosmetice din comerţ, însă acestea nu dau întotdeauna rezulatale promise în reclamele de la televizor. 

Cosmeticienii din întreagă lume sugerează folosirea unei măști faciale pe bază de gelatină pentru menținerea unui ten frumos și proaspăt. Dacă repeți acest tratament în mod regulat, pielea ta va deveni curând mai curată, mai fermă și mai fină, conform site-ului secretele.com.

Această mască se prepară foarte uşor şi rapid şi o poţi face singură acasă, fără să mai cheltuieşti bani mulţi pe produse cosmetice.

Gelatina reface deficitul de colagen din pielea ta, schimbare care are loc odată cu trecerea timpului. În plus, el reduce liniile fine, albește pielea, o catifelează și îmbunătățește circulația sângelui. 

Gelatina este utilizată în mod frecvent că un ingredient folositor în saloanele cosmetice pentru lifting și fermitatea pomeților și bărbiei, și este adeseori adăugat în șampoane, folosit pentru prepararea măștilor de păr cu efect de laminare, fiind adăugat și în produsele de întărire a unghiilor.

Principalul avantaj al măștilor pe bază de gelatină este acela că spre deosebire de alte produse colagene, moleculele de gelatină sunt foarte mici și pot penetra pielea cu ușurință.

Ingrediente:

- două linguri de apă

- o linguriță de gelatină

- două lingurițe de banană pisată

Mod de preparare:

Amestecă apa cu gelatina și las-o 10 minute la închegat. Apoi, adaugă cele două lingurițe de banană pisată și amestecă bine.

Banana are rolul de a oferi o sursă de vitamine și de nutrienți sănătoși care să hidrateze și să netezească pielea, făcând-o mai elastică și mai sănătoasă. 

Mod de folosire:

Spală-te bine pe faţă și aplică masca într-un strat subțire, exact pe zonele cu probleme. După de ai aplicat-o, trebuie să te relaxezi. Lasă masca pentru aproximativ 20 de minute și apoi înlătur-o cu apa călduță, prin mișcări circulare de masaj.

O poți folosi de 2-3 ori pe săptămână. În scurt timp vei începe să observi schimbări pozitive la tenul tău, pielea ta va deveni mai curată și mai fermă, iar efectele vor fi uimitoare.

Foto: playbuzz.com, secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest