Legătura dintre ce ţii sub pat şi ghinionul în dragoste sau la bani! Trebuie să faci asta o dată la trei luni

 

Cultura Feng Shui este una care atrage din ce în ce mai mulţi oameni şi, deşi nu este uşor de crezut la prima încercare, în timp ce începi să practici aceste obiceiuri, viaţa ta va lua întorsătura pe care ţi-ai dorit-o întotdeauna.

Conform secretele.com, specialiştii susţin că mintea subconştientă preia constant energiile din exterior în timp ce dormim sau ne relaxăm în pat. Pentru acest motiv, disciplina Feng Shui recomandă cu tărie un lucru care cu siguranţă îţi va aduce bună stare în casă.


Spaţiul de sub pat trebuie să rămână liber pentru a nu forma un blocaj între fluxurile de energie care circulă în direcţia corpului pe timpul somnului. Obiectele depozitate sub pat au energia proprie pe care mintea o absoarbe în momentele de relaxare.

De asemenea, spaţiul de sub pat necesită o curăţenie permanentă şi frecventă. În timp ce mai devreme ai învăţat că nu poţi depozita nimic sub pat, există o singură excepţie: cufărul comorilor. Nu este vorba despre un cufăr propriu-zis, ci despre un instrument specific practicii Feng Shui. Cufărul comorilor este pentru transmiterea unor dorinţe şi intenţii către mintea subconştientă, fapt ce creşte posibilitatea ca cele mai mari dorinţe să se îndeplinească.

Cutia trebuie prevăzută cu un capac solid şi va trebui să fie în permanenţă deschisă pentru atrage mai multă energie pozitivă.

Dacă materialul cutiei este lemnul, acesta va reţine şi emite energiile active. Metalele preţioase precum aurul, argintul sau pietre valoroase atrag mai multă bogăţie. Lutul şi ceramica în schimb, simbolizează grijă, afecţiune şi compasiune.

Important este că în cutie trebuie să se afle un obiect ce te face fericit. Dacă vrei să atragi bani, pune bani, cristale şi bijuterii în cutie, dar evită cât se poate monezile. Pentru dragoste pune parfumuri, esenţe naturale şi uleiuri frumos mirositoare.

IMPORTANT: Aşează cutia în dreptul ombilicului, deoarece fluxul energetic este transmis prin zona ombilicală a stomacului. Cufărul ar trebui să fie reorganizat odată la trei luni.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest