Legătura neştiută dintre iubitul Oanei Radu şi cel care l-a incendiat VIDEO

 

Alin, iubitul Oanei Radu se află în stare gravă, după ce fost stropit cu benzină şi incendiat în plină zi, de un individ pe nume Răzvan, zis şi „Catâru”. Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că între cei doi exista o legătură, mai precis, în trecut ar fi existat o stare conflictuală între ei.

Iubitul Oanei Radu, Alin a trecut prin momente cumplite, după ce a fost stropit cu benzină în plină zi şi incendiat de un individ. Piromanul a întrat într-o scară de bloc şi a aruncat cu benzină în stânga şi în dreapta. Şi nu doar atât! Acesta a avut ca ţinte şi oamenii care treceau în momentul respectiv, prin acel loc.

Una din victime, aparent colaterale, a fost şi iubitul Oanei Radu, cu care se pare că a avut ceva de împărţit în trecut. Spunem acest lucru deoarece conform informaţiilor exclusive obtinute de reporterii www.spynews.ro, ţinta principala a atacatorului este posibil să fi fost chiar partenerul artistei.

Iubitul Oanei Radu se află în stare gravă

Alina a suferit arsuri de gradul 3, pe mai mult de 75% din suprafaţa. Se pare că medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea de sănătate a bărbatului şi mai mult de atât, are nevoie să fie transportat urgent în străinătate, din cauza arsurilor grave.

Oana Radu, apel disperat după ce iubitul său a fost stropit cu benzină şi incendiat!

Momente cumplite pentru Oana Radu! Iubitul artitstei a fost victima unui atac şocant, din cauza căruia a ajuns la spital, într-o stare foarte gravă. Cântăreaţa a apelat la sufletele oamenilor cărora le cere să se roage pentru el, ca să treacă cu bine de momentul cutrmurător.

Oana Radu este în culmea disperării după ce iubitul său a fost victima unui bărbat din Craiova. Se pare că piromanul a incendiat casa scării blocului unde locuia, cât şi trecătorii din faţa acestuia. Numeroase persoane au fost evacuate din blocul respectiv, iar autorităţile s-au mobilizat rapid.

Artista a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îsi roagă prietenii din mediul online să se roage pentru iubitul său. Situaţia actuală a acestuia nu este deloc bună, iar postarea a fost distribuită cu rapiditate, pentru a ajunge în atenţia unui număr cât mai mare de oameni.

„Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a scris Oana Radu, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest