Lena Enache, scandal monstru în plină stradă cu o alta femeie! De la ce a pornit totul/ VIDEO

 

Lena Enache a fost protagonista unui conflict de proporții, în plină zi, într-un parc din București. În timp ce căuta un loc de parcare pentru a-și lăsa mașina și a se bucura de vremea frumoasă cu copii săi, soția lui Gabi Enache a fost înjurată ca la ușa cortului de o femeie, fără motiv.

Contactată de reporterii Antena Stars, Lena Enache a vorbit cu lux de amănunte despre episodul șocant pe care l-a trăit atât ea, cât și copiii săi. Ce trebuia să fie o zi relaxantă în parc, s-a dovedit o zi traumatizantă pentru micuții săi.

„Am venit cu cei doi copii ai mei în parc și așteptam să găsesc un loc la intrarea în parc, după care a venit în următoarele secunde o doamnă care s-a așezat în spatele meu și foarte nervoasă, claxona. M-am îndreptat spre ea cu privirea și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu vedea că nu am unde să mă dau pentru că e parcarea full. Pe ea nu a interesat-o. a început să mă înure și să mă facă în toate felurile. Adică, foarte urât pentru o doamnă, în primul rând. Și pentru mine, în al doilea rând, că eram cu copiii. Nu se poate face așa ceva.” a spus Lena Enache.

Mai mult de atât, doamna în cauză s-a luat și de modul în care arată și era îmbrăcată partenera fotbalistului. Fără să țină cont că lângă blondina pe care o maltrata verbal se aflau și copiii ei, agresoarea a continuat seria de înjurături, ba chiar mai mult, i-a arătat și semne obscene, moment în care fetița sa de 12 ani a început să plângă din cauza comportamentului șocant al femeii.

„Doamna se ducea la restaurantul de lângă să își ridice o comandă. Am văzut-o când a ieșit cu o pizza. A început să îmi arate semne obscene de fața cu copiii mei. A început să înjure la fel cum a început când m-a văzut prima dată. (...) Nu este normal ca unei mame cu copiii, după ea să i te adresezi așa. Dacă eu arăt într-un anumit fel, hai să nu confundăm marfa cu ambalajul. Fetița mea a început să plângă din cauza jignirilor, dar ea nu a luat în considerarea nimic. S-au speriat ambii copii. Sofia de 12 ani a coștientizat mult mai mult. Amândoi s-au speriat foarte tare.” a mai spus soția fotbalistului pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest