Lena Miclăuș a supraviețuit peste o lună doar cu apă!

 

Cunoscuta cântăreață de muzică populară are o voință fenomenală și reușește să reziste zile întregi fără să consume niciun aliment.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Lena Miclăuș a dezvăluit că a reușit să supraviețuiască mai bine de o lună, mai precis 38 de zile, fără să consume altceva în afară de apă. Cântăreața are două posturi negre la activ.

 

„Pentru mine a fost foarte benefic postul. Între timp am mai ținut unul de 21 de zile pentru că eu, prima dată când l-am ținut pe cel de 17 zile, am ținut doar la îndrumarea unui preot, pentru că eu am vrut să fac doar o chestie sufletească, de mulțumire pentru tot ce am eu, ce sunt și copiii, casă, familie și așamai departe”, a spus Lena Miclăuș.

 

Artista a mai dezvăluit că aceste posturi negre pe care le ține o ajută teribil în privința situației ei medicale, organismul regenerându-se practic. Ea a spus că după ce a stat nemâncată o perioadă atât de lungă, analizele au început să-i iasă din ce în ce mai bine.

 

„După ce am terminat acel post de 17 zile, m-am documentat oarecum un pic medical mai bine și dacă l-aș fi putut ține până la 21 de zile se spune că se schimbă sângele în organism. Eu am fost oarecum supărată pe mine că nu am știut treaba asta și nu am ținut atunci prima dată 21 de zile să văd dacă se produce schimbarea asta și de aceea am mai încercat în vară unul de 21 de zile. Am vrut strict să văd dacă se întâmplă medical ceva pentru că eu îmi și făcusem cu un an înainte niște analize care nu mi-au ieșit tocmai foarte bine, și anemie și tot. În jur de 28 de analize mi-am făcut, dintre care peste jumătate, poate trei sferturi, mi-au ieșit destul de prost și atunci am vrut să-l țin pe cel de 21 de zile”, a mai spus cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest