Lena Miclăuș a ținut post negru mai bine de 2 săptămâni: „A doua zi vedeam doar mâncare…”

 

Artista a băut doar apă timp de 17 zile la rând, acesta fiind felul ei de a mulțumi divinității. Mărturisiri exclusive la Antena Stars.

 

Lena Miclăuș a trăit timp de două săptămâni și-un pic doar cu apă, totul s-a întâmplat la începutul pandemiei. Regimul special la care a recurs artista a fost ca într-o închinare în fața divinității. Ea s-a explicat recent, în exclusivitate la Antena Stars.  

 

„Am vrut să-i aduc o mulțumire lui Dumnezeu pentru tot cea ce mi-a dat mie, pentru copilașii mei frumoși și pentru că sunt o mamă, o femeie, un artist împlinit. Citind mai multe cărți, am simțit că trebuie să fac un efort eu personal și de aceea am hotărât să țin acest post cu apă. Inițial am vrut să țin o zi, apoi s-a prelungit la trei, la cinci, la o săptămână (...) m-am dus până la 17 zile.”, a mărturisit Lena Miclăuș, la Antena Stars.

 

Fără hrană pentru corp, artista lasă de înțeles că a primit hrană pentru suflet, că s-ar fi apropiat de divinitate în perioada în care nu a mâncat. Ea recunoaște că primele zile au fost terifiante, apoi a început ca organismul să se obișnuiască. Primele două zile au fost îngrozitor de grele, pentru că în prima zi mi-a fost foarte foame, am băut exagerat de multă apă. A doua zi vedeam doar mâncare și m-a durut capul și din a treia zi pot să spun că nu am mai avut nicio problemă. În toată această perioadă am simțit doar nevoia de a mă ruga și a fi liniștită.”, a mai explicat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest