Lena Miclăuș, dezvăluiri despre perchezițiile de acasă și reținerea soțului: „Eu eram la cântat”

 

Solista de muzică populară a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre modul în care a trăit ultimele evenimente din viața familiară.

 

Cu câteva săptămâni în urmă, soțul Lenei Miclăuș a fost reținut pentru 24 de ore, iar la ea acasă au avut loc percheziții. Cântăreața susține că acesta a fost prins la mijloc în timpul unui flagrant pus la cale de autorități, el neavând niciun amestec în povestea respectivă, legată de braconaj.

 

Artista susține că s-a exagerat destul de mult evenimentul pe canalele media: „Au fost percheziții la noi acasă, dar nu mascați, așa cum s-a spus la televizor. Nu au intrat cu forța, nici asta nu e adevărat, eu am deschis poarta. Deci, au fost la noi la percheziții, nu au găsit nimic, au luat puștile soțului meu că așa e normal, dar ele erau puse în dulapuri, la locul lor, pe perete cu cheie și lacăt, deci a fost totul în regulă, nu s-a întâmplat mai mult de atât. E trist că soțul meu s-a nimerit într-o zi în care s-a dus la stână, într-o zi în care a fost în mijlocul unor evenimente ce s-au întâmplat acolo, dar el și în ziua în care a spus la știri că a fost prins, noi cântam la zilele recoltei în Deva. Prea multe cuvinte adunate de aici și de acolo au fost eronate! S-a exagerat”.

Cântăreața a mai menționat că reținerea soțului pentru 24 de ore este o procedură perfect normală și a admis că și ea are armă de vânătoare: „Soțul meu a fost reținut 24 de ore, este o procedură care e perfect normală, adică asta e. Nu m-a afectat situația, pentru că am știut că nu e așa. A fost o percheziție normală pentru un om care deține arme de vânătoare, care le deține perfect legal, plus că și eu am armă. M-a afectat momentul în care el a fost reținut, pentru că nu știam exact ce se întâmplă și eu eram la cântat. Asta a fost mai greu!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest