Lena Miclăuș, prima reacție după ce soțul ei a fost audiat pentru braconaj: „A fost la băut și la mâncat. A căzut la mijloc”

 

Cântăreața de muzică populară a povestit cum a ajuns bărbatul ei să fie reținut de polițiști în cadrul unei operațiuni ample împotriva unor persoane suspectate de  fapte de braconaj, desfășurată la Obârșia Lotrului.

 

Oamenii legii au organizat zilele trecute o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane suspecte de fapte de braconaj, la Obârșia Lotrului, în Vâlcea. Printre cei reținuți s-a numărat și soțul Lenei Miclăuș. S-au făcut și o serie de percheziții, în urma cărora s-au ridicat arme de vânătoare, cartușe, sute de kilograme de carne de vânat etc. Îndrăgita solistă de muzică populară a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum au stat lucrurile din perspectiva sa.

 

Lena Miclăuș susține că soțul ei a picat la mijloc, pentru că a fost doar la băut și mâncat. Ea a mai spus că în urma perchezițiilor i-a fost golit congelatorul de carne, dar nu s-a descoperit vânat: "S-au luat probe și arme, normal, așa este procedura, însă la noi nu s-a găsit nicio carne de cerb. Ei căutau carne de cerb cu care ceilalți ar fi fost prinși în flagrant. S-au luat probe, carne din congelator, ce am avut eu prin congelator. Soțul meu a fost la băut și la mâncat, doar că problema lui a fost că s-a nimerit exact în mijlocul săptămânii. Cu câteva zile înainte de a fi el, s-au dus persoane și cu câteva zile după, au mai fost persoane acolo, iar atunci singura problemă a soțului meu este că el a căzut la mijloc, dar el nici măcar nu știe ce persoane au fost acolo."

 

Artista a mai spus că soțul ei deține armele legal, că e vânător. Procesul îi va dovedi nevinovăția, este de părere artista: "Este adevărat că la noi acasă a fost poliția, dar este total neadevărat faptul că a fost luat cu mascații. La noi acasă s-au căutat probe, nu s-a găsit nimic, soțul meu nu deține arme ilegale, nu este nimic adevărat. El a fost la stână, iar cu câteva zile înainte se presupune că s-a întâmplat ceva, dar soțul meu nu a fost prins cu nimic, doar că a fost introdus într-o oală cu toate la un loc. A fost la poliție, a dat declarații, exact cum se întâmplă în astfel de cazuri. Este un proces în curs, iar ulterior se va dovedi că soțul meu nu deține arme ilegale. Da, soțul meu este vânător, dar puștile pe care le deține, le deține legal. Nu este nicio problemă."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest