Lenna Horvath este la pat de 7 zile, dar refuză să meargă la urgență: „Nu am cu cine să le las…”

 

Blondina s-a ales cu un virus năprasnic din Turcia și a chemat de mai multe ori salvarea. Ea a explicat la Antena Stars prin ce trece, dar și motivul din cauza căruia nu vrea să ajungă la urgență.

 

Lenna Horvath s-a întors recent din Turcia, dar a adus cu ea un virus care a țintuit-o la pat în ultima săptămână. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a povestit calvarul prin care trece: „Nu sunt bine deloc de când m-am întors din Turcia, m-am răcit rău de tot, am luat un virus, o viroză. Nu m-am ridicat din pat, astăzi sunt 7 zile de când m-am întors acasă și îmi este foarte rău. Tușesc, am febră, frisoane, amețeli, am și vărsat”.

 

În ciuda tuturor acestor stări pe care le are, vedeta a refuzat să ajungă la urgențe. Dar a chemat în repetate rânduri salvarea. Situația este cu atât mai delicată cu cât are o operație la stomac din cauza căreia nu poate lua medicamente: „Am chemat salvarea de mai multe ori, dar la urgență nu mă duc din cauză că este foarte mult de așteptat. Eu nu sunt în stare să stau ore în șir pe holul spitalelor până mă bagă cineva în seamă. Am tot chemat salvarea, mi-au făcut niște perfuzii cu calciu, vitamine și așa mai departe. Eu din cauza operației de stomac nici nu pot să iau medicamente, dar voi fi nevoită până la urmă să mă duc la privat”.

 

Chiar dacă starea ei nu s-a ameliorat, Lenna nu are în plan să ajungă la spital pentru că nu vrea să-și lase pisicile singure. În cele din urmă, dacă problemele de sănătate vor persista, vedeta a spus că are de gând să găsească un hotel pentru animale: „Soțul meu este plecat în străinătate momentan și chiar nu am cu cine să las animăluțele. În momentul acesta, o prietenă vine și mă mai ajută, mai stă cu mine. Dacă nu o să am încotro și nu o să îmi revin, o să văd că sunt hotele pentru animăluțe și o să duc pisicile acolo”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest