Lenna Horvath, la un pas să nu poată ieși din țară din cauza ochilor săi de diamant: „Acum mi-am schimbat pașaportul”

 

Supranumită cântăreața cu ochi de diamanat, Lenna Horvath a întâmpinat mari probleme pe aeroport.

 

Ochii de diamanat ai Lennei Horvath cuceresc din prima orice bărbat, dar iată că vedetei i-au creat și o serie de probleme. Artista a fost la un pas să rămână blocată pe aeroport pentru că poza din pașaport nu bătea deloc cu realitatea. Și asta deoarce culoarea ochilor vedetei este una care se schimbă. În exclusivitate la Antena Stars, cântăreața a mărturisit că a fost la un pas să nu poată trece de filtrul de control din aeroport din acest motiv.

 

Pe lângă problemele din aeroport, artista a mai recunoscut că a avut nevoie de intervenție chirurgicală la ochi, altfel ar fi existat riscul să orbească. Lenna este un caz atipic, confruntându-se cu probleme cu vederea pe timpul zilei, în vreme ce noaptea vede ca o pisică.  

 

„Întâmpin probleme foarte mari. Acum mi-am schimbat pașaportul și e un albastru puțin mai închis (n.r culoarea ochilor ei). (...) Ochii mei se schimbă în timp (...) Atrage alte boli după, pentru că paralizia asta de țesut și de musculatură, ai văzut că la mine irisul nu se deschide și se închide. (...) Am avut început de cataractă, dacă nu mă operam orbeam. Ziua eu nu văd bine, noaptea văd extraordinar de bine. (...) De fiecare dată am probleme (n.r când vrea să plece din țară)”, a mărturisit Lenna Horvarth, pentru Antena Stars.

 

În altă ordine de idei, cântăreața a reușit să dea jos nu mai puțin de 22 de kilograme într-un timp record și nu are de gând să facă tot ce-i stă în putință să mai slăbească pentru a arăta așa cum își dorește: „Mai urmează câteva operații. Vreau să mai slăbesc, s-au dus doar 22 de kilograme. Eu consider că trebuie să facem pentru noi ceea ce considerăm că este bine. Eu consider că este bine pentru mine să arăt pentru mine bine, nu pentru altcineva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest