Lenna Horvath, marcată profund de o întâmplare din copilărie: „De atunci, nu am mai mâncat niciodată din tortul de ziua mea”

 

Cântăreața a fost la un pas de tragedie când era mică, iar acum se ferește ca acel incident nefericit să nu se repete.

 

Lenna Horvath a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars una dintre experiențele traumatizante pe care a avut-o în copilărie și care a determinat-o să nu mai mănânce vreodată tort de ziua ei. La o vârstă fragedă, de ziua ei, s-a înecat cu tortul și a ajuns de urgență la spital. Evenimentul a făcut-o să evite de atunci să mai consume acest produs atunci când își serbează ziua.

 

"M-am înecat cu o bucățică de tort. Pe tort se pun lumânări și înainte de lumânări erau puse pe un suport de plastic. Glazura tortului avea o culoare similară cu cea a suportului. Și așa, fiind la fel, am înghițit această bucățică de lumânare și am ajuns de urgență la spital. Sună haios, dar nu este deloc. Din acel moment eu nu am mai mâncat niciodată din tortul de ziua mea. Nu este doar o traumă, ci și o frica, să nu mi se întâmple din nou. Eu niciodată nu îmi organizeez ziua de naștere, dar mă trezesc mereu cu cineva la mine.", a spus vedeta.

 

În discuția cu reporterii Antena Stars, cânăteața a spus că nu are planuri speciale de ziua ei: "Nu am să fac mare lucru, de ani de zile nu mi-am mai ținut ziua, pentru că am avut o experiență neplăcută de ziua mea, când eram mai micuță. Întotdeauna cei apropiați îmi trimit mesaje, telefoane, îmi aduc tort. Nu îmi doresc nimic decât sănătate, să pot să îmi continui cariera în continuare".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest