Lenna Horvath trăiește un coșmar după excursia din Egipt: „Nu m-am putut ridica din pat, am mers doar la toaletă”

 

Vedeta bănuiește că a contactat un virus din Egipt și vrea să se repună pe picioare pentru a merge la medicul personal din Turcia.

 

De-a lungul timpului, pentru a avea un trup perfect, Lena Horvath a făcut mai multe intervenții chirurgicale. Între care, anul trecut, una la stomac. Vacanța din Egipt pare să fi avut repercusiuni asupra sănătății vedetei, cel puțin asta susține în cadrul unui interviu exclusiv acordat Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România.

 

"Nu mă simt bine deloc! Am fost plecată în Egipt, în vacanță. Am fost într-o excursie cu autocarul, erau 40 de oameni, aer condiționat, 9 ore de drum, aerul condiționat a bătut fix în mine. Am crezut că pur și simplu am răcit. M-am întors acasă, iar de o săptămână de când m-am întors, nu mă pot ridica din pat. Mi-a fost foarte rau, tușesc foarte tare, am avut convulsii, vărsături, arsuri la stomac.", a declarat Lenna Horvath pentru Spynews.ro

 

Vedeta s-a confesat apoi reporterilor Spynews.ro, spunând prin ce stări trece: "Sunt speriată, eu sunt operată la stomac. Chiar dacă am un an de când m-am operat, procesul de vindecare este mai lent, durează mai mult până îți revii în totalitate. Abia aștept să îmi revin cât de cât să merg în Turcia la control, la medicul meu. Cred că această răceala mi-a afectat stomacul, cred că am făcut complicații. Mă doare stomacul când tușesc, am arsuri, expectorez ceva verzui, amărui, am vărsături. Mă simt rău!"

 

Blondina așteaptă să se repună pe picioare pentru a ajunge în Turcia, la medicul care a operat-o: "De o săptămână stau singură în casă, nu mai știu când este zi sau noapte. Nu m-am putut ridica din pat, am mers doar la toaletă. La un moment dat, nu știu dacă am leșinat sau nu, însă m-am trezit pe canapeaua din sufragerie, nu știu cum ajuns acolo, nu știu cât am stat. Eu știu că m-am culcat în patul din dormitor, probabil am delirat de la temperatură, nu știu ce s-a întâmplat. Cred că este vorba despre un virus, nu știu ce am luat din Egipt. Am fost la medic, însă trebuie să ajung la medicul care m-a operat."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest