Leo de la Strehaia şi Larisa Bercea, relaţie cu năbădăi: "Seara la noi începe cu cel puţin o oră dans în dormitor!"

 
+2 click pentru
galerie

Leo de la Strehaia se laudă cu o nouă cucerire! Ultima mondenă care i-a cedat farmecelor personale ale "Prinţului Ţiganilor", este dansatoarea la bară, supranumită şi dansatoarea lui Snopp Dog, Larisa Bercea.

"Nu s-a rupt lanţul de iubire, abia a început. E foarte frumoasă. În primul rând trebuie să ai aşa o atracţie faţă de o fată. De când o cunosc pe Larisa şi de când doarme la mine, în fiecare seară îmi dansează în dormitor. Seara la noi începe cu cel puţin o oră dans în dormitor. Ea ştie că dacă e să fim împreună, o să aibe de toate, deci nu se mai pune problema. Ne distrăm foarte bine în fiecare zi. Acum o să se ducă în club însoţită de body guarzi," a spus Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru Antena Stars.

"Pai deja m-am şi mutat aici, se poate să îl mai las singur? De vreo săptămână stau, mama ce să zică, e cea mai bună prietena a mea. Am vorbit foarte mult la telefon şi am zis de ce să ne şi vedem, să încercăm. Merită eu zic. Cum m-a cucerit? Păi este un om cu un suflet foarte bun, cu un mare carater şi ne înţelegem foarte bine, contează foarte mult comunicarea şi înţelegerea într-o relaţie. La bară nu o să renunţ niciodată, dar poate îmi pun şi o bară la Leo în dormitor," a adăugat şi Larisa Bercea.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest