Leon, fiul lui Kamara, va suporta o nouă operație complicată! „Ne cam sperie intervenția”

 

Fiul lui Kamara va trece printr-o altă operația dificilă pentru a putea merge. Și chiar dacă intervențiile complicate pe care le suportă reprezintă pentru Leon un pas important pentru a-și vedea visul îndeplinit, pentru Kamara și fosta soție, sunt niște cumpene mari care îi îngrijorează de fiecare dată!

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat după naștere cu tetrapareză spastică, o afecțiune care îl împiedică să meargă sau să își miște mâna stângă. Pentru că vrea să îi ofere copilului său șansa la o viața normală, artistul luptă încontinuu pentru băiețelul lui și strânge banii necesari pentru intervențiile chirurgicale care îl pot transforma într-un copil normal.

Leon a fost operat de șase ori, iar pe data de 27 iulie va suferi o nouă intervenție, la Barcelona, pentru alungirea mușchilor. Kamara și fosta soție au aranjat toate lucrurile ca micuțul lor să aibă totul asigurat în momentul plecării.

„Chiar acum vreo trei, patru zile am primit actele și m-am văzut cu Oana ca să putem face dosarul, pentru că sunt niște teste de făcut înainte, bineînțeles și cele pentru COVID-19, cât și cele de sânge, iar apoi vom pleca până pe data de 26 cu o întoarcere pe data de 29 sau 30”, a mai spus Kamara, în cadrul unei emisiuni TV.

Intervenția pe care o va suferi Leon va fi una dificiă, dar chiar și așa, micuțul nu se teme de loc, ci dimpotrivă, pentru că știe că fiecare operație reprezintă o șansă la o viață normală. „Ne cam sperie sincer un pic intervenția pe noi, cred că pe Leon mai puțin. El știe că fiecare operație e menită să-l ajute să meargă. Are visul lui care și e al nostru și anume: să mergem mână de mână pe Champs-Elysees cântând”, a mai mărturisit Kamara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest