Leonard Miron a ajuns la spital de ziua lui: „Acum 10 zile am auzit un zgomot ciudat!”

 

Fostul prezentator TV a fost țintuit la pat, după o problemă de sănătate căreia inițial nu i-a dat prea mare importanță.

 

Leonard Miron a povestit, în exclusivitate pentru Antena Stars, cum a ajuns să petreacă ziua de naștere imobilizat la pat. Asta după ce a ignorat timp de o săptămână și jumătate o inflamație la unul dintre genunchi. Când durerea a fost insuportabilă, fostul om de televiziune nu a mai avut altă variantă și a apelat la ajutor de specialitate.

 

Leonard Miron a mărturisit că toată viața lui și-a sărbătorit ziua de naștere, iar ieri a stricat această tradiție. Fostul prezentatorul TV a rămas imobilizat la locul de muncă, după ce a ignorat durerea și inflamația timp de 10 zile, moment în care a auzit un zgomot la genunchiul drept. Astfel, în loc să petreacă, Leonard Miron a fost nevoit să ajungă pe mâinile medicilor.

 

„Pot să spun că destinul, cei care nu mă plac foare mult o să spună karma, am stricat o tradiție de 53 de ani, pentru că de când m-am născut, chiar de când eram mic, mama îmi serba ziua de naștere. (...) Acum 10 zile am auzit un zgomot ciudat la genunchiul drept. (...). Am ignorat durerea, am ignorat inflamația, totul, până când vineri, când eram la muncă... nu am putut să mă mai mișc. În loc de petrecere, a trebuit să stau acasă ieri, dar să știți că nu mi-a fost rău”, a mărturisit Leonard Miron, în cadrul emisiunii Star News.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest