Leonard Miron a revenit la job-ul dinainte de pandemie! ”Astăzi am ancorat în Malaga!”

 

Fostul prezentator TV o ține dintr-o excursie în alta pentru că asta-i oferă job-ul pe care-l are. Leonard Miron a intrat live la Antena Stars, de pe un vas de croazieră care valorează 800 de milioane de euro!

 

Fostul prezentator TV este acum director pe vase de croazieră la o companie engleză de turism, fiind mai tot timpul plecat în excursii. El a intrat în direct la Antena Stars din orașul port Malaga, din sudul Spaniei. În transmisiunea directă el a prezentat o parte din serviciile de lux pe care compania la care lucrează le oferă clienților ei.  

 

„Astăzi am ancorat în Malaga, orașul de pe superba Costa del Sol, în sudul Spaniei. Compania este orientată în direcția creării unei vacanțe perfecte pentru întreaga familie. De foarte multe ori au oferte în care părinții pot veni cu copiii sub o anumită vârstă în vacanțe, pe gratis. Copiii au programe speciale. În fiecare seară îmi place să stau lângă recepția clubului juniorilor și să văd când părinții vin să-și ia copiii. Este dezastru, este dramă. Toți plâng pentru că se distrează atât de bine.”, a explicat Leonard Miron, la Antena Stars.

 

Îndrăgitul prezentator TV și-a reluat astfel slujba de pe vasele de croazieră, odată cu ridicarea restricțiilor determinate de răspândirea coronavirusului. În primăvara anului 2021, se scria că Leonard Miron și-a găsit loc de muncă la o organizație înființată în numele Reginei Elisabeta. Din cauza loviturii puternice primite de industria turismului în pandemie, fostul om de televiziune s-a reorientat și ajunsese să prindă un post bun la o instituție guvernamentală din Anglia, unde lucra ca ofițer de managemant al programelor la HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs), departamentul non-ministerial din cadrul Guvernului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest