Leonard Miron i-a făcut cunoștință soțului cu iubita din liceu: „Ne-a oferit o seară tradițională românească”

 

Cei trei s-au văzut la Pitești, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cum a decurs întâlnirea dintre aceștia.

 

Este cunoscut faptul că Leonard Miron și Miguel sunt într-o relație de mai bine de două decenii. Dar puțini știu că fostul prezentator TV a avut și o iubită, în liceu. Cei trei s-au întâlnit de sărbători în Pitești, după ce fosta parteneră a lui Leonard Miron a vrut să le ofere o seară tradițională românească, despre care acesta a povestit în exclusivitate la Antena Stars.

 

„Aseară am fost invitați la fosta mea iubită din liceu. Am rămas foarte buni prieteni, iar aseară ne-au oferit o seară tradițional românească. Am început să mâncăm la ora 14:00 și ne-am oprit seara, la 23:00”a spus Leonard Miron, la Antena Stars.

 

Leonard Miron a recunsocut că nu prea s-a abținut de la bucatele alese și a luat câteva kilograme în plus de sărbători: „Eu de obicei, vin în februarie, să le fac parastasul alor mei, dar anul acesta fiind aici, ne-am dus la cavoul familiei și am avut așa o „discuție” cu ai mei, că așa e când începi anul, trebuie să îi am pe toți împreună. A fost un lucru absolut senzațional. Aseară după ce am mâncat și după zilele astea petrecute la Pitești că dacă aș acumula cunoștințe și informații cu viteza cu care pun kilogramele, aș fi luat trei Premii Nobel”.

 

Fostul prezentator TV, care acum activează în industria vaselor de croazieră, a spus că a avut un an 2022 excelent. Iar pentru 2023 pregătește o serie de proiecte spectaculoase: „Sunt foarte mândru, pentru că în 2023, pentru compania de croazieră la care lucrez, o să încep o croazieră în premieră (...) O să fiu primul director de croazieră care le va arăta americanilor Canalul Dunăre - Marea Neagră. Croaziera va începe în Viena și se va termina la Constanța”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest