Leonard Miron și iubitul lui au uitat de aniversarea a 22 de relație! „Este sfârșitul lumii”

 

Motivul care i-a determinat pe cei doi parteneri să i-a decizia de a-și schimba radical viața și să-și dedice cât mai mult timp unul altuia.

 

Fostul prezentator TV Leonard Miron este implicat într-o relație cu Miguel, iubitul lui, de mai bine de două decenii. De altfel, chiar în septembrie, cei doi au împlinit 22 de ani de când se cunosc, dar au uitat complet de aniversarea lor. În exclusivitate la Antena Stars, Leonard Miron a povestit că acel moment, petrecut în urmă cu o lună, le-a schimbat radical modul de a trăi.

 

"Ne-am decis să schimbăm puțin felul în care eu și Miguel ne petrecem timpul liber. Eram în Madrid acum aproape o lună, luam masa într-un restaurant și discutam ce aveam noi de făcut săptămâna viitoare și am zis aoleu, când e aniversarea noastră și amândoi am avut așa un moment de tăcere și am realizat că amândoi am uitat că în acea seară era aniversarea a 22 de ani de când suntem împreună.", a spus Leonard Miron, la Antena Stars.

 

Fostul prezentator TV a susținut că munca asiduă i-a făcut să uite de aniversare, iar acum cei doi sunt mai deciși ca niciodată să-și ofere mai mult timp unul altuia: "Într-un cuplu, când unul dintre parteneri uită, e o dramă, dar când amândoi uită, este sfârșitul lumii și ne-am dat noi seama că suntem prea prinși cu slujbele noastre, cu organizatul petrecerilor, cu tot felul de chestii sociale pentru prieteni încât nu mai avem timp să ne petrecem timp unul cu celălalt și ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot ceea ce ne propusesem să facem și de fiecare dată când suntem liberi să ne petrecem timpul doar noi doi. Am anulat Crăciunul pe care de obicei îl petrecem cu niște prieteni, am anulat Anul Nou. Noi ne-am dat seama că este foarte important să ai prieteni, dar cel mai important este să petreci timp alături de omul pe care îl iubești."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest