Lidia Buble a cedat nervos și s-a pus pe plâns! „Aici a fost rău!”

 

Surorile Buble au întâmpinat probleme mari la o probă de degustare: cântăreața nu a putut să mănânce și a fost salvată de sora ei.

 

La Asia Express Drumul Împăraților, concurenții s-au descurcat de minune la multe dintre probe, ce țineau de autostop, de căutarea cazărilor, fără vreun ban în buzunar. Dar au cedat, oarecum surprinzător, la probe ce păreau la prima vedere extrem de ușoare. A fost și cazul surorilor Buble, care au clacat atunci când a trebuit să deguste anumite produse din carne. În fapt, doar Lidia a fost cea care nu a reușit, Estera salvându-și sora și situația.

 

Lidia Buble a trecut prin momente dificile în timpul unei probe de degustat preparate, vedeta nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi. Lidia a fost îngrozită de gustul mâncărurilor, astfel că nu a putut face față probei, însă sora sa, Estera a dus echipa în etapa următoare. ,,Nu îmi place să o aud că stă lângă mine și spune că nu poate să mănânce. Simțeam că nu mai pot, că îmi este plin stomacul", a declarant Estera Buble la Asia Express.

 

După mai multe încercări de a termina proba cu brio, Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. ,, Noi am mai avut o probă cu carne și nu ne venea să credem că am terminat proba primele, dar acele preparate erau mai bune. Însă aici a fost rău. Din start știam că primele nu aveam cum să plecăm, pentru ca eu nu eram în stare să mănânc atât de repede și să ne dea Irina plicul. Știam că a doua sau a treia echipă o să fim”, a declarant Lidia Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest