Lidia Buble a spus cum se înțelege, de fapt, cu Răzvan Simion, după despărțirea neașteptată!

 

Lidia Buble a decis să vorbească deschis despre relația pe care o are acum cu Răzvan Simion, bărbatul care i-a fost alături mai bine de cinci ani și de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni.

Chiar dacă a trecut o bună bucată de timp de când Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, fanii celor doi pare că nu s-au obișnuit cu destrămarea relației celor doi. Astfel că, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe contul ei de socializare, artista a dezvăluit în ce relații se află acum cu fostul partner, după ce a fost chesionată de un fan.

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble a afirmat că a rămas în relații apropiate cu fostul iubit, iar Răzvan Simion îi este, în continuare, manager și se ocupă de proiectele ei profesionale la fel cum a făcut-o până acum.

”Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble, pe pagina sa de Instagram, într-o ședință de întrebări venite din partea fanilor.

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble le dezvăluia admiratorilor săi că cel mai greu obstacol pe care l-a avut de depășit în relația cu Răzvan Simion a fost chiar la începutul poveștii de dragoste, când toată lumea o acuza pe ea de faptul că i-a destrămat familia prezentatorului TV.

 „Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a spus zis Lidia Buble, în urmă cu ceva timp. . 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest