Lidia Buble are o nouă relație? Cine i-a furat inima după despărțirea de Răzvan Simion: „Îndrăgostită nebunește”

 
+2 click pentru
galerie

Lidia Buble este într-o nouă relație? Artista a dezvăluit cine i-a furat inima și de cine s-a îndrăgostit nebunește, la nici două luni de la despărțirea de Răzvan Simion.

În urmă cu puțin timp, Răzvan Simion arunca bomba în lumea mondenă și confirma despărțirea de Lidia Buble, după ce o bună bucată de vreme s-a tot vehiculat că nu mai sunt împreună.

Motivul invocat de prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 a fost acela că artista nu se mai simte fericită alături de el, motiv pentru care trebuie să îi redea libertatea.

„Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea.” a fost o parte din mesajul lui Răzvan Simion.

Chiar dacă au trecut aproape două luni, Lidia Buble nu a oferit nicio declarație despre despărțirea de fostul iubit care i-a fost alături mai bine de cinci ani, însă a reușit să șocheze cu ultimul anunț pe care l-a făcut pe contul său de socializare! 

Lidia Buble, într-o nouă relație?

Artista a postat o fotografie în care este îmbrăcată provocator, iar descierea imaginii a ridicat multe semne de întrebare. „Îndrăgostită nebun de un străin... #ochiiaiaverzi👀🔜🎥, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei. Dar dacă este să ne luăm după simbolurile pe care le-a adăugat mesajului, „afirmația” face parte din melodia pe care se pregătește să o lanseze în curând.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest