Lidia Buble, dans lasciv în sala de sport, îmbrăcată sumar! Imagini interzise cardiacilor/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

De când s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble se afișează din ce în ce mai mult în ipostaze interzise! Așa s-a întâmplat și de această dată când artista a fost protagonista unui dans lasciv în sala de sport! Iar noi avem imaginile!

Lidia Buble a încins imaginația tuturor reprezentanților sexului masculin cu ultimul clipuleț pe care l-a publicat pe contul său de socializare. Lipsită de inhibiții, dar și de pantaloni, artista și-a unduit formele pe ritmurile piesei sale „La Luna”, într-o manieră extreeem de lascivă!

Îmbrăcată în dantelă neagră, combinat cu un crop top alb, outfit care îi flata formele lucrate intensiv la sală, Lidia Buble a făcut o adevărată declarație de stil, dar și de... îndrăzneală. Dar mai bine vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea despre dansul provocator al artistei, așa că dați play clipului de mai jos!

Care este secretul siluetei de zeiță a Lidiei Buble

Recent, artista a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce se delecta cu alimentul minune datorită căruia reușește să se mențină în formă. Aflată la masa unui local de fițe din Capitală, Lidia Buble nu a vrut să se răsfețe cu niciun desert cu ciocolată, ci a ales un produs pe care îl poate cumpărat oricine din piață cu bani puțini: pepene roșu.

Sunt cunoscute beneficiile fructului sezonier, iar la cum s-a bucurat artista de el, tindem să credem că și ea le știe extrem de bine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest