Lidia Buble, dezvăluiri despre schimbările din viața ei: „Prioritățile mele s-au schimbat”

 

Anul 2020 a fost unul plin de schimbări pentru Lidia Buble, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. După despărțirea de Răzvan Simion, toată lumea a vrut să știe cum se descurcă artista și ce planuri are în continuare!

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a picat ca o bombă în lumea mondenă. În timp ce toți așteptau să anunțe când se vor căsători, prezentatorul TV dezvăluia că între el și artistă s-a încheiat povestea de dragoste. Acum, între ei a rămas doar o relație profesională, Răzvan Simion fiind, în continuare, cel care o manageriază și care se ocupă de proiectele cântăreței.

În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Lidia Buble a vorbit deschis despre schimbările din viața ei și a mărturisit că încă nu s-a adaptat la noua viață și la noile transformări pe care le-a suferit, însă este sigură că toate vor intra pe un făgaș normal, la un moment-dat.

„Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat”, a spus Lidia Buble.

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că părinții au susținut-o în orice decizie pe care a luat-o în viața ei. Nu i-au spus niciodată cuvinte care să o rănească, ci întotdeauna i-au fost alături și i-au dat sfaturi care au ajutat-o.

”Poate că, de multe ori, corecțiile au fost nemeritate, însă nu mi-au spus niciodată vorbe care să mă rănească. Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare.”, a declarat Lidia Buble pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest