Lidia Buble, în exclusivitate pentru Spynews: „Am preferat să-i arăt țara noastră frumoasă!”

 

Lidia Buble este mai îndrăgostită ca oricând, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Cântăreața a fost surprinsă la braț cu actorul cubanez Harlys Baccera pe străzile din București de către paparazzi Spynews.ro.

 

Timp de câteva luni, Lidia Buble a fost extrem de discretă în privința relației pe care o are cu actorul cubanez Harlys Baccera. Treptat însă, vedeta a făcut totul public: mai întâi pe rețelele de socializare, iar acum nu ezită să se afișeze alături de bărbatul care o face fericită. În weekend, Lidia a fost surprinsă de paparazzi Spynews în ipostaze tandre alături de Harlys Baccera pe străzile din București.

 

Ea a vorbit deschis, cu ochii radiind de bucurie și zâmbetul pe buze, despre relația pe care o are cu actorul cubanez. Lidia Buble a spus că a preferat să-l plimbe pe Harlys în locurile în care ea a copilărit, de unde se trage, decât să-l ducă prin cluburile din București, așa cum procedează mai toată lumea atunci când un străin ne vizitează țara. Cântăreața a dorit ca actorul cubanez să se familiarizeze cu frumusețile României.

 

''Da, sunt fericită. Suntem bine, suntem fericiți. Simt că este sufletul meu pereche. Știu că la noi în țară, de obicei când vine cineva în România e dus prin cluburi, eu am ales să-i arăt țara noastră frumoasă. Am vrut să-i arăt unde m-am născut, de unde provin. Sunt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mie îmi place să las lucrurile să se întâmple natural, dar da, ca orice femeie îmi doresc la un moment dat să am copii'', a declarat Lidia Buble.

 

Harlys Becerra este un actor cubanez în vârstă de 37 de ani, extrem de cunoscut datorită filmelor în care a făcut senzație, cum ar fi ”Vis a vis”, ”Bounty Hunters”, ”Rețeaua Cubaneză” sau ”A opta victimă”.

 

"Sunt un actor profesionist din Havana, Cuba și trăiesc în prezent la Londra. Am lucrat ca actor de televiziune și teatru în Spania pentru trei ani. M-am întors la Londra pentru a căuta noi provocări creative și pentru a-mi continua cariera de actor. Am studiat drama în Spania la Universitatea ESAD. Înainte de asta, am studiat drama la City Lit Institute din Londra. Munca mea în Havana, Londra, Madrid, precum și turnee în teatre regionale din toată Spania m-au ajutat să mă dezvolt ca un interpret calificat, înțelept și creativ.", se prezintă Harlys Becerra, potrivit mandy.com.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest