Lidia Buble, în pericol! Câți ani de închisoare riscă artista pentru dare de mită

 

Lidia Buble se află într-o situație periculoasă și riscă ani grei de închisoare conform legii. Vedeta a dat de belea atunci când a dat mită unor polițiști. Povestea este una de film, dar artista nu cred că este prea împăcată sufletește. Cum s-a petrecut totul.

Totul a început într-o seară în care Lidia Buble conducea spre casă și a fost oprită de poliție pentru un control de tip etilotest. Vedeta nu a vrut să facă testul și a scos 200 de euro din buzunar pentru a-i mitui pe agenții de poliție. La scurt timp, ea a vorbit la telefon despre incidentul cu pricina, dar ce nu știa artista era faptul că are telefonul ascultat de DIICOT. Anchetatorii au descoperit totul și ea a fost chemată la audieri.

Conform legii în vigoare, Lidia Buble riscă câțiva ani de pușcărie. Fapta cântăreței este încadrată la articolul 290, alineatul 1, cu aplicare în articolul 75, alin 2, literele a și b, Cod Penal, ceea ce poate însemna o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Lidia Buble a colaborat cu anchetatorii și acest lucru reprezintă un beneficiu pentru ea deoarece această colaborare atrage o pedeapsă minimă cu suspendare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest