Lidia Buble, într-o ipostază lipsită de inhibiții și de... haine! S-a filmat goală în cadă! VIDEO

 

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a devenit din ce în ce mai îndrăzneață! Artista a publicat un clip în care a renunțat total la inhibiții și la... haine, spre deliciul admiratorilor de sex masculin din lista urmăritorilor ei!

Lidia Buble a fost protagonista unor momente de infarct! Vedeta a făcut senzatie pe rețelele de socializare, după ce a publicat o serie de story-uri în care apare goală, în cadă. Astfel că în timp ce bucura de momentele de relaxare în baie, artista le-a povestit fanilor cum nu a avut niciodată ocazia să se răsfețe așa cum o face acum, în copilărie, dat fiind că provine dintr-o familie foarte numeroasă.

„Doamne ferește…astăzi cred că am bătut recordul de a sta în cadă, niciodată nu cred că am stat atât de mult. Am stat 3 ore și jumătate. Nu vreți să știți cum am pielea… De fapt, eu cred că acum profit cumva de perioada asta, pentru că atunci când eram mică, noi fiind 11 copii, nu aveam timp să stăm să ne facem cadă, să stăm să lenevim acolo, ne spălam câte 2-3 odată, trebuia să lăsăm apă și pentru următorii, pentru că nu ne permiteam să ne lăfăim chiar așa, fiecare cu cada lui și acum cred că, de fapt, profit de timpul acesta și stau în cadă pentru toți anii în care mi-am dorit să stau”, a spus Lidia Buble, pe InstaStory.

Mai mult de atât, artista le-a dezvăluit fanilor săi că atunci când stă în cadă are cea mai mare inspirație și își face planurile, în detaliu, pentru că doar acolo uită de toți si de toate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest