Lidia Buble își dă haina de pe ea pentru refugiații ucraineni: „Acum este momentul”

 

Cântăreața a făcut curățenie în garderobă și a pus de-o parte ce nu mai poartă pentru vecinii de la nord afectați de război.

 

Lidia Buble s-a arătat afectată de ceea ce au pățit vecinii ucraineni, zeci de mii fugind din calea războiului declanșat de Putin în România. Vedeta nu a vrut să stea cu mâinile în sân la drama pe care o trăiesc sute de mii de oameni și a decis că a venit momentul să le sară în ajutor. Așa că după ce a făcut o selecție în dressing a strâns un morman de haine pe care vrea să le doneze femeilor afectate de războiul declanșat în nordul României. Vedeta a pus de-o parte hainele care consideră că le-ar prinde bine ucrainencelor și vrea să le doneze. Ea a anunțat pe Instagram acțiunea pe care a întreprins-o, cerându-le și internauților care o urmăresc să înceapă o curățenie de primăvară și ce le prisosește să doneze.

 

„Ce credeți că fac? M-am apucat să fac curățenie la haine. Acest morman de haine o să ajungă la refugiații ucraineni. Am hotărât împreună cu mai multe persoane să le dăm o mână de ajutor, așa că tot ce avem pe acasă le putem da lor. Dacă aveți și voi pe acasă lucruri pe care nu le mai folosiți și vreți să faceți o faptă bună, acum este momentul. (...)", a declarat Lidia Buble pe Instagram.

 

Lidia Buble se alături astfel celorlalte nume însemnate din showbiz-ul românesc care au dat o mână de ajutor refugiaților. Printre vedetele au făcut numeroase fapte bune se numără Oana Roman, Denisa Filcea, Ioana Năstase, Gabriela Prisăcariu, Gabriela Cristea, însă și multe altele, fiecare dintre ele dând dovadă de solidaritate și afecțiune.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest