Lidia Buble își șterge tatuajele! Vrea să uite tot ce a fost în trecut: „Nu mă mai regăsesc deloc”

 

În timp ce majoritatea artiștilor optează pentru un corp cât mai... pictat, iată că Lidia Buble face invers. Artista este hotărâtă să scape de tatuaje pentru a șterge urmele trecutului!

Viața Lidiei Buble a luat o întorsătură neașteptată pe multe planuri. După ce Răzvan Simion a anunțat despărțirea de artistă, cântăreața a redevenit o femeie liberă care este pregătită să își trăiască viața din plin. Iar ca dovadă stau sutele de clipulețe din vacanțele pe care le-a avut alături de prieteni, de când s-a separat de prezentatorul TV.

Lidia Buble își șterge tatuajele

Recent, Lidia Buble le-a dezvăluit admiratorilor săi că a ajuns, din nou, pe mâna tatuatorului, însă de data aceasta nu pentru noi picturi pe piele, ci pentru scoaterea unor tatuaje vechi. Artista a mărturisit că a luat această decizie în urma unei analize profunde, în care și-a dat seama că există unele desene pe corpul ei care nu o mai reprezintă deloc.

”Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință”, a spus Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

Despre ce tatuaje să fie vorba?

În urmă cu cinci ani, Lidia Buble se afișase, în timpul unei vacanțe cu Răzvan Simion, cu un tatuaj intim, făcut special pentru prezentatorul TV, după cum dezvăluiau, la vremea aceea, admiratorii ei: “Tatuajul ei este pentru un barbat caruia ii va spune: cand vei vedea asta inseamna ca esti regele”. Oare despre acest tatuaj să fie vorba?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest