Lidia Buble, mesaj cu subînțeles pentru Răzvan Simion! Regretă despărțirea? „Este oare iertare pentru tot ce am facut?

 

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion a zguduit showbiz-ul autohton. În timp ce toată lumea aștepta data nunții, prezentatorul TV anunța despărțirea de artistă printr-un mesaj emoționant pe contul său de socializare, pe care l-a șters ulterior. Deși s-a abținut de la comentarii despre separare, acum, cântăreața a dat de înțeles că regretă decizia pe care a luat-o!

Lidia Buble a reușit să șocheze după ce a postat un mesaj parcă adresat lui Răzvan Simion, în care pare că îl vrea înapoi pe fostul iubit. După ce a publicat o serie de imagini și filmulețe cu surorile și nepoatele ei în care au râs și au petrecut timp de calitate împreună, artista a reușit să atragă atenția tuturor cu un mic cântecel.

Nimic neobișnuit până aici, că de’, este cântăreață. Însă ceea ce ne-a atras atenția au fost versurile piesei:  „Este oare iertare pentru tot ce-am făcut. Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta” Să fie vorba oare de o doză de regret pe care o are vizavi de separarea de Răzvan Simion? Încă nu știm, dar cert este că vom afla dacă miroase a împăcare.

Răzvan Simion a confirmat despărțirea

Matinalul de la Antena 1 a postat un mesaj sfâșietor în care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Răzvan Simion a dat de înțeles că motivul separării este faptul că artista este nefericită alături de el, motiv pentru care îi redă libertatea.

”De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Viată frumoasă, Sufletel!”, este doar o parte din mesajul emoționant adresat fostei iubite.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest