Lidia Buble, prima apariție în emisiunea lui Răzvan Simion, după despărțire! Reacția fostului iubit/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Lidia Buble a avut prima apariție în emisiunea lui Răzvan Simion, după ce moderatorul matinalului de la Antena 1 a confirmat despărțirea de artistă în urmă cu două luni.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit, din nou, dar de data aceasta în platoul emisiunii “Neața cu Răzvan și Dani”, după despărțire. Artista a semnat condica de prezență ca să își lanseze piesa “Cu ochii ăia verzi” în platoul unde lucrează fostul său iubit.

Lidia Buble a optat pentru o ținută extrem de sexy, de culoare galbenă. În timp ce cânta, artista nu a întors nicio secundă capul spre fostul iubit care o filma! Da, da! Ați citit bine! Iar ca dovadă stă filmulețul pe care prezentatorul TV l-a publicat pe contul său de socializare.

Reamintim faptul că Răzvan Simion a fost cel care a confirmat desparțirea de Lidia Buble, prin intermediul unui mesaj pe contul său personal, pe care l-a șters ulterior.

“O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept. (...) Viața frumoasa, Sufletel!”
, a fost mesajul postat de prezentatorul Antenei 1 pe rețeaua de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest