Lidia Buble, prima zi de naștere fără Răzvan Simion! Cum a petrecut artista după despărțirea de prezentatorul TV/ VIDEO

 

Lidia Buble împlinește astăzi frumoasa vârstă de 27 de ani. Și chiar dacă este prima aniversare fără Răzvan Simion, după ce prezentatorul a confirmat despărțirea, artista nu duce deloc lipsă de atenție!

Lidia Buble a fost surprinsă de cele mai bune prietene și de sora sa, Lorena, chiar la miezul nopții! Tinerele i-au cântat „La mulți ani” și i-au adus un tord delicios față de care s-a arătat extrem de încântată.

„Vreau să vă spun că am cel mai bun tort ever. Dacă am tortul ăsta de ziua mea nu îmi mai trebuie nimic. Mulțumesc, fetelor. Vă iubesc.” a spus Lidia Buble pe contul său de socializare.

În continuarea surprizei, artista și-a bucurat admiratorii cu un dans de senzație! Îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy, dat fiind că nu și-a mai pus sutienul, Lidia Buble a făcut un real show pe contul său de socializare.

Răzvan Simion a confirmat despărțirea

După zile întregi în care s-a vehiculat că Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu, prezentatorul tv a confimat despărțirea pe contul său de socializare, prin intermediul unui mesaj extrem de emoționant.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, a fost mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan a justificat despărţirea de Lidia Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest