Lidia Buble, primele declarații după ce a fost eliminată din competiția Asia Express: „Omenia este cea mai importantă în viața asta”

 

 Lidia și Estera Buble au părăsit Drumul Împăraților. Emi și Cuza, Mihai și Elwira sunt finaliștii sezonului 4 Asia Express

La un singur pas de a ajunge în finala Asia Express - Drumul Împăraților, Lidia și Estera Buble au părăsit cursa celui mai dur reality-show, după o semifinală plină de adrenalină, în Israel. Surorile au adunat doar un cufăr de-a lungul etapei, însă la finalul ediției piatra roșie ascunsă în cutie le-a decis soarta în competiție. Lidia și Estera s-au despărțit de colegii de cursă cu lacrimi în ochi, dar cu zâmbetul pe buze: 

”Este cel mai neașteptat deznodământ. A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre, cea mai mare nebunie pe care am ales să o facem împreună. Este atât de frumos ce se întâmplă în Asia Express, încât nu poți să spui că există ceva ce nu ne-a plăcut. Aici mi s-a reconfirmat că omenia este cea mai importantă în viața asta”, a spus Lidia Buble. 


”În Asia Express am învățat că există oameni simpli care te primesc în casa lor cu cea mai mare dragoste. Eu în ultimii zece ani nu am plâns atât de mult cât am plâns în acest show. Sunt fericită că am trăit cu Lidi cele mai faine momente și am fost prin cele mai frumoase locuri împreună”, a adăugat Estera. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest