Lidia Buble, primele declarații după despărțirea de Răzvan Simion: “Nu aș schimba absolut nimic”

 

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu a zguduit showbiz-ul autohton. În timp ce toată lumea se aștepta să anunțe data nunții, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvăluit prin intermediul unui mesaj emoționant pe contului lui de socializare, pe care l-a șters ulterior, că el și artista s-au despărțit.

După anunțul despărțirii, Lidia Buble și Răzvan Simion au ocupat primele pagini ale tabloidelor, dar chiar și așa, au preferat să nu ofere niciun detaliu despre situația în care se află... până acum. Artista a acordat primul interviu după separarea de bărbatul cu care a fost mai bine de cinci ani și chiar dacă nu a vorbit cu subiect și predicat despre ce anume a dus la ruptura dintre ea și prezentatorul tv, a avut grijă să arunce pe ici pe colo, mici cuvinte care au dat de înțeles de ce nu mai sunt într-o relație.

”Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete.”, a declarat Lidia pentru avantaje.ro.

În timp ce Răzvan Simion scria mesajul emoționant pe instagram, în care anunța despărțirea, Lidia Buble dansa de zor cu cele mai bune prietene, alături de care și-a celebrat ziua de naștere. Și dacă până acum doar a dat de înțeles că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat, acum artista a ținut să și vocalizeze acest lucru, mergând pe premisa: „cum îți așterni, așa dormi”.

"Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană.”, a mai adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest