Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire după despărțire! Cum au reacționat când s-au văzut

 

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit pentru prima dată, după despărțire. Chiar dacă au trecut mai bine de două luni de când cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, revederea nu a fost una prea plăcută pentru niciunul dintre ei.

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu amoros, Lidia Buble și Răzvan Simion încă sunt legați de proiectele pe care le au împreună, dat fiind că prezentatorul de la Neața este managerul artistei.

După ce a stat o bună bucată de timp la Oradea, alături de familia ei și de cei dragi, Lidia Buble s-a întors în București, unde și-a reluat proiectele muzicale. Cântăreața a fost nevoită să dea nas în nas cu fostul iubit, iar revederea a fost una destul de ciudată, atât pentru ei, cât și pentru persoanele care au fost de față.

„A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat niște surse apropiate Lidiei Buble.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Prezentatorul de la Antena 1 a fost cel care a dezvăluit că povestea de dragoste cu Lidia Buble s-a încheiat, însă a ținut să precizeze că relația profesională va merge înainte.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.” a fost o parte din mesajul lui Răzvan Simion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest