Lidia Buble și Răzvan Simion vor să se împace? Gesturile prin care au ridicat mari semne de întrebare!

 

Deși a trecut o bună bucată de timp de când Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să meargă pe drumuri separate, ultimele gesturi făcute de cei doi dau de înțeles că se gândesc la o împăcare.  

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă românească. Iar atunci când toată lumea aștepta data nunții lor, prezentatorul matinalului de la Antena 1 anunța despărțirea de artistă.

Și chiar dacă nici până în prezent nu au spus cu exactitate ce anume a stat la baza deciziei, urmăritorii celor doi s-au resemnat cu gândul că între Răzvan și Lidia nu mai există cale de împăcare... până acum.  

Lidia Buble și Răzvan Simion vor să se împace?

Recent, artista a publicat pe contul său de socializare câteva imagini din unul dintre videoclipurile sale filmate chiar cu Răzvan Simion. Pe lângă fotografiile care au atras atenția opiniei publice, Lidia Buble a făcut și o dezvăluire uluitoare:

„Cel mai greu dar și cel mai frumos videoclip”, a scris Lidia Buble în dreptul imaginilor cu ea și Răzvan Simion, din cadrul videoclip-ului.

La scurt timp după ce Lidia Buble a dat de înțeles că nu l-a uitat încă pe Răzvan Simion, moderatorul emisiunii matinale de la Antena 1 a distribuit o imagine cu Johhny Depp, fosta sa iubită fiind o fană declarată a actorului de la Hollywood.

Mai mult de atât, la începutul relației cu Răzvan Simion, Lidia Buble mărturisea că unul dintre motivele pentru care prezentatorul TV i-a picat cu tronc a fost asemănarea lui cu Johnny Depp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest