Lidia Buble, umilită de colegi din cauza religiei familiei! Au ieșit la iveală traumele artistei!

 

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă și are o relație specială cu părinții săi cărora le este recunoscătoare pentru felul în care a crescut-o. Chiar și așa, lucrurile nu au fost întotdeauna roz pentru ea. Când era doar un copil, artista s-a confrunt cu adevărate traume și a fost supusă de nenumărate ori bullying-ului din cauza religiei sale.

Acele momente au marcat-o pentru totdeauna și încă își amintește cu durere de cum era judecată și cum copiii o tratau cu superioritate. A găsit înțelegere și susținere doar în sânul familiei și cu greu a aflat cum să se apere în fața celor care îi făceau rău.

Familia Lidiei Buble nu a avut o situație financiară bună. Părinții ei au făcut sacrificii mari pentru ca cei 11 copii să aibă o educație bună și să aibă parte de ce își doreau. Însă Lidia mereu a visat la o viață mai bună, fără lipsuri.

Iar faptul că în copilărie nu a avut tot ce și-a dorit, a făcut-o să vrea mereu mai mult, dar și să aprecieze cu adevărat ce obținea.

“Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar așa ce aveam pretenții de păpuși și de haine, nu le-am avut în permanență. Dar acum mi-e bine.(...) Am o colecție impresionanta de păpuși Barbie” a spus Lidia Buble, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Anii au trecut și situația s-a schimbat în familia Lidiei Buble. Artista adoră să le facă daruri mari fraților săi, ori de câte ori are ocazia, iar asta pentru că nu mai duce grija banilor așa cum o făcea odinioară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest