Lidia Buble, un exemplu pentru milionarii din Capitală! Gestul impresionant pe care l-a făcut pentru un om al străzii! VIDEO

 

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste care se bucură de un mare succes pe plan profesional. Blondina este cunoscută pentru gesturile de omenie pe care obișnuiește să le facă, astfel că paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele ei și au surprins-o făcând un gest remarcabil, în plină stradă.

Lidia Buble are mare grijă de felul în care arată, astfel că a pornit în grabă spre un salon de înfrumusețare. În drum spre casă a făcut un mic popas pentru a-și face aprovizionarea. Chiar în locul unde a bijuteria pe patru roți, stătea așezat un om care i-a cerut ajutorul.

Imediat cum a coborât din bolid și-a țintit privirea spre bărbatul așezat pe bordură, care din câte se vede, din imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, îi cerea ajutorul.

Lidia Buble nu a putut trece nepăsătoare, astfel că l-a ascultat preț de câteva secunde, după care a intrat in supermarket. Cu masca de protecție și cu ochelarii de soare, artista a intrat rapid în magazin, unde a stat preț de câteva minute, de unde a iesit încărcata cu trei sacoșe pline.

Doar că surpriză! Cântăreața s-a oprit în același loc de lângă mașina ei, unde o aștepta omul străzii de mai devreme. Blonda i-a întins una dintre pungi plină de mâncare și i-a spus câteva cuvinte, după care s-a urcat în mașină și și-a continuat drumul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest