Lidia Fecioru a explicat ce trebuie să facem pentru a ni se împlini dorințele în 2023: „Sufletul este legat cu Universul”

 

Bioenergoterapeuta a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars cum putem atrage binele în anul care urmează.

 

Într-un interviu acordat Antena Stars, Lidia Fecioru a vorbit despre modul în care putem atrage binele și ne putem îndeplini dorințele. Celebra bioenergoterapeută a explicat că nu trebuie să spunem niciodată „nu”! Ea a dezvăluit și cum funcționează gândurile și dorințele noastre în cadrul Universului atotcuprinzător.

 

„Sufletul este legat cu Universul, iar dorințele noastre sunt ca niște biluțe cărora noi le dăm drumul în Univers și ca atomii, se apropie de ea un atom și se mărește, se apropie iar și tot se mărește, și tot așa până când se face o bulă foarte mare. Deci, cam astea sunt și dorințele noastre. Noi, când le dăm drumul în atmosferă, gândul nostru nu spune doar o dată și gata, important e să nu spunem niciodată „nu”. Cuvântul „nu” nu trebuie să existe”, a spus Lidia Fecioru.

 

Specialista a mai dezvăluit și cum putem pune în practică sfaturile ei: „Important este să ne scriem pe foaie dorința, să îi dăm foc și să îi dăm drumul, să o suflăm afară. Credința și tăria noastră de a crede în ceva întotdeauna ne va transforma și ne va aduce exact ceea ce ne dorim. Dacă avem un pic de îndoială, ne schimbăm dorința obligatoriu, pentru că cea cu îndoială este o dorință moartă din fașă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest