Lidia Fecioru, despre alimentul minune care crește imunitatea și arde grăsimile: „După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp”

 

Orice gospodină îl are în debara, dar puține sunt cele care știu triplul rol pe care acest aliment îl are: arde grăsimile, sporește imunitatea organismului și este totodată și un antibiotic.

 

Lidia Fecioru a explicat la Antena 3 care sunt cele trei mari beneficii ale consumului de usturoi. Bioenergoterapeuta a preciat că această legumă sporește imunitatea organismului și în plus ajută la topirea kilogramelor. În plus, usturoiul este un bun antibiotic care ajută la arderea grăsimilor nedorite,  potrivit bioenergoterapeutei Lidia Fecioru. Specialista a explicat cum trebuie preparat acesta pentru a obține eficiență maximă.

 

„Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu. Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie. E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile. E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

 

Specialista a mai precizat că această legumă poate fi un excelent antibiotic. Ea a mai spus că după aproximativ cinci săptămâni de la consumare, vor fi extrem de vizibile schimbările la nivelul organismului: „În al treilea rând, este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor. Ne reglează tensiunea arterială, problemele legate de diabet, dar nu cel insulino-dependent. E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână. După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp”.

 

Propiretățile curative ale usturoiului sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. În medicina populară este considerat, alături de ceapă, un adevărat medicament, datorită conținutului bogat de vitamine și substanțe minerale. În Egiptul antic și în timpul romanilor, usturoiul era cunoscut ca un mijloc preventiv al bolilor contagioase. Ulterior s-a stabilit că efectul usturoiului, în combinație cu mierea de albine, sau alte produse naturale, este benefic în prevenirea sau ameliorarea bolilor cardiovasculare, a tulburărilor digestive, sau a pneumopatiilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest