Lidia și Răzvan speră la o împăcare? Gestul care le-a dat de gândit fanilor: „M-ai intimidat foarte tare”

 

Lidia și Răzvan speră la o împăcare! Ce gest făcut de prezentatorul TV, în direct, în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1 le-a dat de gândit fanilor că este loc de o reconciliere?

Lidia Buble și Răzvan Simion au avut parte, în această dimineața, de o întâlnire de gradul zero, chiar în emisiunea pe care prezentatorul TV o moderează. Artista a fost invitată pentru a-și promova piesa „Cu ochii ăia verzi”, semn că între cei doi există o relație destul de bună, în ciuda despărțirii.

Așa cum era de așteptat, după ce și-a cântat piesa, Lidia Buble a trecut la interogatoriu. Însă, de data aceasta, nu a fost supusă întrebărilor incomode de Răzvan Simion, ci de Dani Oțil. Iar în timp ce gândea răspunsurile, fostul iubit al artistei o privea într-un mod aparte, frumos, dar trist în același timp. Mai mult decât atât, moderatorul a preferat să stea departe, într-un colț, în timp ce era intervievată fosta sa parteneră.

Gestul care a dat de gândit

La un moment dat, Lidia Buble a întrerupt discuția pe care o purta cu Dani Oțil ca să îi mărturisească faptul că se simte extrem de intimidată, dar nu de interviu, fiți siguri, ci de privirea lui Răzvan Simion, motiv pentru care că nu se poate concentra deloc pe răspunsurile pe care ar trebui să le dea. 

”Din cauza ta uit! Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”, i-a zis Lidia lui Dani. Reacția lui a venit imediat, cu trimitere la Răzvan, desigur. ”Eu te intimidez?”, i-a răspuns Dani Oțil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest