Like Creața de la Chefi la Cuțite, mărturisiri la Antena Stars: „Anul și copilul. Eu am o tradiție de Crăciun, sa fiu însărcinată”

 

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a stabilit împreună cu soțul și target-ul de copii pe care vor să-i aducă pe lume.

 

Like Creața face copii pe bandă rulantă. În martie, ea a devenit mamă pentru prima dată, iar acum este iarăși însărcinată. Pentru fosta concurentă de la Chefi la Cuțite nu este deloc un motiv de panică această a doua sarcină, pentru că a fost programată. Împreună cu soțul ei, Like Creața a stabilit să aibă patru copiii și să-I facă în viteză, cât mai repede, astfel încât să nu fie diferențe prea mari de vârstă între ei.

 

Vloggerița a explicat în exclusivitate la Antena Stars că că și-au dorit acest copil pe care îl poartă în burtică, dar mai ales că nu au de gând să se oprească aici. Chiar dacă prietenii i-au avertizat că o să le fie greu cu doi copii mici, cuplul nu se teme, astfel că au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca între micuții ei să nu fie o diferență mare de ani. Mai mult decât atât, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a spus că mai bine se chinuie câțiva ani, iar apoi are masa plină de Crăciun și se bucură de o familie numeroasă, decât să amâne până când rămâne cu un singur copil.

 

"Anul și copilul. Eu am o tradiție de Crăciun, sa fiu însărcinată. Nu am fost uimita pentru ca ne doream. Am zis sa stam câteva luni și sa l facem pe următorul, si tot asa. Am zis ca ne oprim la patru. Nu am lăsat timp ca să nu am motive de a nu mai face. Ne chinuim câțiva ani și gata, masa plina de Crăciun. (...) I am zis sa stam un an și a zis ca nu, ca după e diferența prea mare. Nu spunem sexul, vrem sa afle părinții mai intai și apoi restul lumii.", a declarat Like Creața la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest