Lili Sandu a dezvăluit numele copilului pe care îl poartă în pântece! Vedeta numără zilele până va naște

 

Lili Sandu a dezvăluit numele copilului pe care îl poartă în pântece, după ce zilele trecute a mărturisit doar inițialele! De la ce vine „T.J”?

Lili Sandu numără zilele până când va da naștere primului său copil! Frumoasa actriță trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa și este mai entuziasmată ca niciodată! Prin aceleași sentimente trece și Sebastian, iubitul actriței, care va deveni tată pentru prima dată.

Cei doi amorezi au organizat un baby shower, unde au dezvăluit și numele copilului. Actrița și iubitul ei au mărturisit că băiețelul pe care urmează să îl strângă în brațe, peste câteva zile, se numește... Thomas Jay!

I-a visat numele!

”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream sa l ținem pentru prima data in brațe si sa simțim ca i se potrivește. Eh in urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l am visat pentru prima data 😍😍și atunci când l am întrebat “cum te cheama” mi a răspuns senin T... J...❤️😩”, a scris ea.

Cu ce probleme se confruntă în timpul sarcinii

”Mă simt super bine, destul de energică și nu am încă dureri de spate. Noaptea este mai dificilă căci nu pot dormi pe burtă. Hello crampe la coapse de la dormitul pe partea stângă. Încă nu se umflă picioarele, dar mai e timp.”, a dezvăluit Lili Sandu pe contul de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest