Lili Sandu a născut! Prima imagine cu bebelușul: „Cele mai intense emoții pentru care nu există cuvinte”

 

Lili Sandu este în culmea fericirii! Vedeta a devenită mămică pentru prima dată, la vârsta de 40 de ani! și a născut un bebeluș complet sănătos, de 52 de cm și 3 kilograme 300 de grame.

Bucurie imensă pentru Lili Sandu și pentru iubitul ei! Vedeta a născut pe data de 10 august 2020, iar bebelușul ei a primit nota 10 la naștere. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul său de socializare, după ce a publicat prima imagine cu cel mic, imagine care a venit însoțită de un mesaj extrem de emotionant.

„Atunci când viața capătă un sens...
Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect ,52 cm și 3300 gr m au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire...
Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit! 🐣🦁✨🤍”
a scris Lili Sandu pe contul său persoanl de socializare.

Ce nume au ales pentru micuțul lor

La petrecerea de Baby Shower pe care au organizat-o în urmă cu câteva zile, Lili Sandu și partenerul ei de viață au dezvăluit numele celui mic. Fiul lor va purta numele de Thomas Jay, după ce vedeta l-a visat.

”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream sa l ținem pentru prima data in brațe si sa simțim ca i se potrivește. Eh in urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l am visat pentru prima data 😍😍și atunci când l am întrebat “cum te cheama” mi a răspuns senin T... J...😩, a scris ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest