Lili Sandu, apariție cu burtica de gravidă! Va deveni mămică în patru luni: „Ceea ce mi-am dorit”

 
+2 click pentru
galerie

Lili Sandu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta se pregătește să devină mămică pentru prima dată, fiind în luna a cincea de sarcină, iar cum cel mai mare vis i s-a îndeplinit, își etalează burtica de gravidă extrem de mândră.

Astfel că Lili Sandu a postat o imagine pe contul său de socializare, într-o ipostază specifică viitoarelor mămici - mai precis, cu burtica de graviduță, la vedere. Îmbrăcată într-un costum extrem de sexy, cu cămașă de blugi și cu zâmbetul la purtător, vedeta a scris și un mesaj motivațional pentru toate femeile care se află în pragul de a deveni mămici, pe care l-a atașat la descrierea fotografiei.

Lili Sandu și-a sfătuit admiratoarele să nu își piardă feminitatea, indiferent de condițiile în care se află. Iar ea, cu siguranță, știe ce zice!

A dezvăluit sexul copilului

”Nu cred că mai are un rost să spun că aceast băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăaca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu. ”, a povestit Lili Sandu, în urmă cu ceva timp, pe YouTube. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest