Lili Sandu, iritată de restricțiile impuse în pandemie, cu doar câteva zile înainte să nască: „Nu își poate ține copilul în brațe”

 

Lili Sandu mai are doar câteva zile până când își va ține copilașul pentru prima dată, în brațe. Însă stresul cauzat de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus începe să își spună cuvântul, mai ales că iubitul ei nu îi poate fi alături atunci când va naște!

Lili Sandu este iritată din cauza restricțiilorin contextul actual! Frumoasa cântăreață a mărturisit că nu poate înțelege cum pentru cei care se îmbulzesc pe plaje nu există nicio regulă, în schimb pentru viitori părinți, există o sumedenie de restricții și interdicții.

Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plaja sau in cluburi și practic au libertatea' sa facă ce vor, iar un tata nu și poate tine copilul in brațe intr-o maternitate in primele lui minute de viața din cauza unor reguli… Ah, la un act atât de minunat și de însemnat pentru doi viitori părinți aveți reguli! Trist… a scris Lili Sandu pe pagina sa personală.

Vrea să nască natural

Lili Sandu va deveni mămică pentru prima dată și își dorește ca modul în care îl va aduce pe lume să fie natural. Artista a dezvăluit că nașterea naturală a fost atât prima ei opțiune, cât și a doctorului care o va asista la naștere, însă dacă vor interveni probleme, va accepta fără nicio problemă cezariana.

„Nașterea naturală este prima mea cât și a doctorului meu, opțiune. Mi-as dori foarte mult sa trec prin acele momente unice ale unei nașteri naturale și sper ca Dumnezeu sa ma ajute. Incerc sa nu pun presiune pe mine, iar in cazul in care voi fi nevoită sa ajung la cezariana, voi considera ca așa a fost cel mai bine in primul rând pentru a nu-i pune in pericol sănătatea lui bebe.”, a spus Lili.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest