Lili Sandu, noi detalii despre botezul micuțului său! Când va avea loc ceremonia de creștinare

 

În urmă cu două luni, viețile lui Lili Sandu și a lui Silviu Țolu s-au schimbat radical! Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar acum pun la punct ultimele detalii pentru botezul micuțului lor! Vedeta a dezvăluit când va avea loc ceremonia de creștinare și cine va participa la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor.

Lili Sandu a devenit mămică pentru prima dată în plină pandemie de coronavirus și deși, la început, a fost temătoare din cauza contextului în care va naște, vedeta a adus pe lume un băiețel sănătos tun, de care este extrem de mândră.

Tot în plină pandemie, Lili Sandu și Silviu Țolu vor face și botezul micuțului lor, însă potrivit spuselor vedetei, în câteva săptămâni va avea loc doar ceremonia de creștinare, iar petrecerea o vor amâna pentru moment, până când cazurile de infectări va scădea.

”Botezul se va întâmpla cam în două sau trei săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea. Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toții prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vara să facem petrecerea. Avem și nași, o să îi cunoașteți, abia aștept momentul acela”, a spus Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Lili Sandu a dezvăluit că își dorește să mai aibă un copil, însă cel care „îi pune frână” deocamdată este iubitul ei, Silviu Țolu, care a sfătuit-o că ar mai trebuie să aștepte, din cauza pandemiei.

”Mi-aș dori să mai am un copil, dar Silviu spune să mai așteptăm, să vedem cum va fi situația. Eu am fost singură la părinți și parcă e mai bine să mai ai un frate sau o soră”, a mai adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest