Lili Sandu, pusă la zid, după ce și-a alăptat copilul în public: „O fac fără pic de pudoare”

 

Lili Sandu a fost pusă la zid, după ce a postat un clip pe contul său de socializare în timp ce își alăpta copilul în public. Gestul vedetei a stârnit o serie de controverse în rândul urmăritorilor săi care au acuzat-o că deranjează prin ceea ce face.

Gestul lui Lili Sandu de a-și alăpta în public i-a împărțit pe cei care o urmăresc în spațiul public, în două tabere. Tabăra celor care consideră că este absolut firesc ce face și nu ar trebui să conteze locul în care își hrănește bebelușul și tabăra celor care cataloghează gestul drept unul vulgar, care ar trebui făcut în intimitatea casei sale.

Sătulă de comentariile negative pe care le-a tot primit după ce a publicat seria de imagini în care își alăptează copilul în public, Lili Sandu le-a închis gura prin argumente solide pe care nu le-a putut constesta nimeni.

„Felicitări pt copil, felicitări și pt decizia de a alapta. Este un proces natural, indispensabil după părerea mea pt prunc. Eu îmi mențin însă părerea că indiferent cât de mult îți iubești copilul, procesul alăptării ar tb să fie privat față de cei din jur…un moment de conexiune de între mama și prunc care este doar al lor și asa ar tb sa rămână. Pudoarea nu strica, nimeni nu este obligat sa privească sânii unei femei alaptand în public. Repet, este o opinie personala. Încă o data, tot binele din lume unei familii atât de frumoase. 🤗” a fost comentariul unei urmăritoare.

La scurt timp după, a venit și replica lui Lili Sandu:

„Știu ce ai vrut tu să spui legat de actul în sine și nu ți contrazic părerea doar că vezi tu, eu alăptez la cerere asta înseamnă ca l poate lua foamea pe bebe când suntem in parc sau la o terasa sau etc. Eh eu ce ar tb sa fac sa l las sa plângă de foame pana ajung ac sau sa ma ascund la o toaleta publica sa alăptez? Nu face sens deloc. Repet tine foarte mult de mama și de perspectiva ei in ceea ce privește alaptatul. Nicicum nu este greșit pentru ca așa este și normal, sa fim diferite. Nu știu dacă ai încă un bebe dar dacă nu vei înțelege la momentul respectiv… 😊”, iar zeci de alte femei i-au susținut poziția.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest