Lili Sandu, reacție dură după ce a fost judecată pentru kilogramele acumulate în timpul sarcinii/ VIDEO

 

Lili Sandu a avut o reacție dură la adresa celor care au criticat-o pentru kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii! Vedeta a răbufnit și le-a răspuns acid „judecătorilor” de pe internet.

Lili Sandul trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Vedeta urmează să devină mamă pentru prima dată, iar asta aduce după sine multe schimbări atât de natură emoțională, cât și fizică. În ciuda tuturor transformărilor, actrița de 40 de ani nici că putea fi mai împlinită și mai fericită de tot ce i se întâmplă, indiferent de criticile pe care le-a citit în ultima vreme despre modul în care arată.

După ce a decis să le arate urmăritorilor său cum se desfășoară sarcina, dar și cât de mult s-a schimbat în lunile de sarcină, Lili Sandu s-a lovit de un val de critici din partea acestora, din cauza kilogramelor în plus, însă nu a vrut să lase lucrurile așa și le-a dat replica!

„O femeie însărcinată e normal să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg și eram spiță nu mă pot îngrășa, rețin și foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțele? Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înțelegeți. Nu trebuie să vă mai comaprați cu ce vedeți pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tpt ce vedeți voi acolo este comercial”, a fost mesajul transmis de Lili Sandu pe contul său de Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest