Lino Golden a fost împuşcat, în timpul unui concert, de un tânăr teribilist din public!

 
+2 click pentru
galerie

Lino Golden a trăit una dintre cele mai neplăcute experienţe din viaţa lui. În timp ce susţinea un concert în Huşi, artistul şi colegii săi au fost împuşcaţi de un tânăr teribilist, care se afla în public.

Mai mult de atât, cel care a comis actul de violenţă s-a dat singur de gol, după ce a postat pe pagina sa personală de facebook, o imagine în timp ce ţinea pistolul cu bile în mână. „Vă aşteptăm cu drag la Huşi, Lino Golden” a fost mesajul pe care l-a scris în dreptul fotografiei.

Tot episodul a avut loc în timp ce Lino Golden era pe scenă şi cânta! Tânărul teribilist a început să tragă cu bile spre aceştia şi în ciuda faptului că artistul ar fi sesizat organizatorii, în repetate rânduri, că sunt împuşcaţi, nimeni nu a luat nicio măsură.

Din cauza faptului că nu a fost luat în seamă, a coborât de pe scenă şi şi-a chemat şi colegii. Chiar dacă nu a mai vrut să concerteze, artistul a fost convins, în cele din urmă şi a continuat spectacolul.

“Organizatorii, Politia Localã sunt cei care trebuie sã asigure paza si buna desfãsurare a evenimentului. Politia are atributii la un asemenea eveniment, pe care agentii nostri si le-au îndeplinit”, au spus reprezenanţii IPJ Vaslui.

Autorităţile nu au luat nicio măsură

Nimeni nu a fost sancţionat pentru atacul direct la adresa lui Lino Golden şi a colegilor săi, din seara de 5 octombrie: "Noi, huşenii, suntem nişte oameni primitori şi civilizaţi. Cei care s-au purtat aşa, nu ne reprezintă şi ne dezicem de ei. Artiştii care vin la noi rămân cu amintiri plăcute si ne laudă pentru căldura cu care venim la concertele lor. Lino Golden, te iubim si te mai asteptăm la Huşi", a scris unul dintre cei care a participat la concert.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest